HomeButton

on harrastelijayhtye, joka nauttii soittamisesta niin omaksi kuin muidenkin iloksi. Serpentin peruskokoonpano on periteinen suomalainen torviseitsikko, mutta kokoonpano vaihtelee seitsemästä kymmeneen soittajaan.

Kalenteri

[ etusivu | ajankohtaista | matkat | historia | photo | in english]

Serpenttisoitin1
Puhallinyhtye

Vuosi 2019 on alkanut Serpentin toiminnassa perinteiseen malliin. Viikottaisten harjoitusten lisäksi sopiva määrä keikkoja on tuonut mielekkyyttä toimintaan. Perinteinen Eliten vappukeikka on hoidettu kunnialla. Samoin keikka Jätkäsaaren Uudessa Saunassa, jossa soittelimma Paavo Helistön kappaleita hänen poikansa Kimmo Helistön isännöimässä saunassa. Kävimme myös avaamassa Kehä ykkösen uuden tunnelin Keilaniemessä.

Lieksan vaskiviikko on ohi. Serpentti osallistui perinteisesti opetukseen ja esiintyi päiväsoitossa Lieksan torilla. Vesisateesta huolimatta kuulijoita oli kiitettävästi.

Tänä vuonna Serpentti sai laajaa julkisuutta, kun sanomalehti Karjalainen julkaisi lähes koko aukeaman kokoisen jutun Serpentistä. Serpentti on yksi pitkäaikaisimmista, ellei pitkäaikaisin yhtye joka on vaskiviikole osallistunut. Juuret johtavat aina 1980 luvulle asti.

Syksyn harjoituskausi alkaa pian ja seuraava merkittävämpi tapahtuma on puhallinorkestereiden yhteinen juhlailta Rymy Eetu ravintolassa lokakuussa.

ContactButton1a ContactButton1 ContactButton AboutButton GalleryButton HomeButton